APARTMANI

MATLOVAC


VESELIMO   SE  VAŠEM  DOLASKU

O nama

Apartmani 'Matlovac' smješteni su u uvali Matlovac u mjestu Ždrelac na otoku Pašmanu. Ždrelac je prvo mjesto na otoku nakon silaska s mosta koji povezuje otoke Ugljan i Pašman.
Do mora vas dijeli samo 50-tak metara, pa do prekrasne pješčane plaže stignete već za minutu laganog hoda. Uređena, betonirana plaža stvorena je za prekrasne trenutke uživanja, opuštanja i rekreacije
u kristalno čistom Jadranu. Na plažu se nastavlja uređena staza gdje vas čekaju prekrasne stjene gotovo netaknute obale. Tik do plaže smještena je stara borova šuma, u kojoj možete pronaći zaštitu od sunca. 


Odmor u našim apartmanima idealan je za one koji žele pobjeći od užurbane svakodnevice i odmoriti se u miru i tišini netaknute prirode. Za sve željne sporta i rekreacije, vrlo blizu nudi se niz sadržaja. Biciklističke i staze za šetnju pružaju se duž cijelog otoka. Brodicama možete otići na kratke izlete i posjetiti Nacionalni park Krka i Kornati, Park prirode Talaščica, Vransko jezero... 

Trgovina mješovitom robom udaljena je 400-tinjak metara od apartmana. U mjestu se nalazi i pošta. Na usluzi vam je stalno i ured Turističke zajednice. Tu su i dva caffe restorana, ribarnica i štand sa stalno svježim voćem i povrćem. 

Za sve koji odmor zamišljaju uz lude noćne izlaske, Ugljan i Pašman nude brojne restorane, konobe, disco klubove. Često se organiziraju i tradicionalne ribarske noći.

Pašman

Pašman je oaza mira i ljepote. 2500 tisuća sati godišnje u njemu sja sunce. 

Najpovezaniji otok na Jadranu s kopnom. Svega 20 minuta udaljen od Zadra i 10 min od Biograda. Vrlo je blizu nacionalnih parkova Kornati i Krka.

Ispred otoka, u Pašmanskom kanalu koji je na mjestima širok samo 2 km, Poput niske bisera su razasuti deseci otočića, područje idealno za sve vrste sportova na vodi, jedrenje i ronjenje.Morska struja na ovom dijelu mijenja smjer svakih 6 sati i tako čini ovo more među najčistijim na Jadranu.
Ekološki očuvan krajolik s mnogo vrsta ljekovitog i aromatičnog bilja, vinogradi, polja i maslinici uz brojne pješčane i šljunkovite plaže pravi su izbor za one koji vole odmor daleko od vreve i buke. 

Ždrelac

ŽdrelacŽdrelac je mjesto blizu mosta Ugljan-Pašman i atraktivnog prolaza Ždrelac s razvedenom obalom i pješčanim plažama privlačno je za odmor u privatnom smještaju. Nastalo je oko crkve sv. Ante i raširilo se na okolne uvale pa danas uključuje i novo naselje blizu mosta. Krajolik je gotovo netaknut – brojne vrste ljekovitog i aromatičnog bilja, te vinogradi, polja i maslinici na svakom su koraku. Cijeli Pašman, pa tako i Ždrelac mjesta su na kojima još uvijek živi tradicionalno ribarstvo i poljodjelstvo. Kako doći u Ždrelac ? Najjednostavnije – trajektom. Postoji veza od Zadra – do preka na Ugljanju, pa autobusom ili autom preko otoka na most – do Pašmana. Prvo mjesto na Pašmanu je Ždrelac. Svakodnevno vozi i trajekt iz Biograda do Tkona na Pašmanu – pa opet cestom do Ždrelca. 

© 2013 Copyright QBit

Kontakt

II Ulica 19A, Matlovac
23263 Ždrelac

+385 99 6690 685
+385 98 380 618
[email protected]